Wij zijn Punt87: tekst én ontwerp. Wij zijn Punt87: Job en Lonneke. Wij zijn Punt87: gewoon omdat we dat willen. En wij geloven in de kracht van ‘willen’. Want als wij een tekst of ontwerp wíllen maken, dan voel je dat in het proces en zie je het terug in het eindresultaat.

Lonneke over Job

“Job leerde de basis van zijn designkwaliteiten tijdens zijn studie ICT Media Design. In de jaren daarop ontwikkelde hij, zowel tijdens zijn werk als daarbuiten, steeds meer gevoel voor design. Of het nu gaat om online of offline ontwerpen. Humor staat centraal in zijn leven; hij vindt zichzelf dan ook erg grappig. Via social media volgt hij cabaretiers en online grappenmakers en verspreidt hij – via tekst en beeld – actief zijn eigen gedachtespinsels. Job vormt de designerskant van Punt87, terwijl hij mij scherp houdt door zijn feeling voor tekst en communicatie.”

Job over Lonneke

“Door haar gedrevenheid en harde werken heeft Lonneke op jonge leeftijd naast een papiertje HBO Journalistiek ook een flinke dosis werkervaring op zak. Door haar kennis van en gevoel voor design ontpopt ze zich binnen Punt87 niet alleen als tekstueel expert, maar als echte allrounder. Humor staat centraal in haar leven; ze vindt mij dan ook erg grappig. Ook is ze graag creatief bezig. Zo heeft ze al meerdere baby’tjes verblijd met zelfgemaakte mutsjes en knuffels en word ik na al haar reizen voor de tv gesleept voor een nieuw bewerkt videofilmpje.”

Volg Job via:

Volg Lonneke via: