MAGAZINE ONTWERP

Wek de interesse van jouw doelgroep met een eigen magazine.

Of je nu kiest voor vakinhoudelijke literatuur of het opfleuren van saaie lappen tekst uit jouw jaarverslag: een eigen magazine is altijd een goede keus om jouw doelgroep te bereiken. Aan de hand van mooi opgemaakte pagina’s is het voor jouw lezer een feestje om jouw content te lezen.

Voor iedere vorm een oplossing.

Een magazine is er in alle vormen en maten: van een A3 inspiratieboek met grote foto’s tot aan een klein pocketboekje wat je mee kunt nemen op reis. Aan de hand van jouw doel kunnen we samen kijken welke vorm het beste bij jouw doelgroep past.

Heb je veel beeldmateriaal beschikbaar? Dan zou je kunnen nadenken over een lookbook met inspiratie. Dit is ideaal wanneer je een nieuwe collectie van jouw producten hebt of wanneer je met grote foto’s een indruk wilt geven van een evenement of gebeurtenis. Zo kan jouw lezer ge├»nspireerd raken door het bekijken van beelden.

Heb je vooral tekst en informatie? Dan ligt bij jou de nadruk meer op het tekstuele stuk. Om te zorgen dat het geheel overzichtelijk en aantrekkelijk blijft kan het leuk zijn om de pagina’s aan te kleden met kleine grafische elementen zoals icoontjes of vormen. Hierdoor kun je toch een saaie tekst presenteren in jouw huisstijl of in een bepaald thema.