Helder, krachtig en helemaal gericht op jouw lezer. Punt87 helpt je bij de ontwikkeling van teksten: door te schrijven, te controleren of door het geven van feedback. Ongeacht het medium, ongeacht de lengte, ongeacht jouw doelgroep.

Tekst laten schrijven

Ben je op zoek naar een tekst waarin je jouw lezer meeneemt en inspireert, zodat jouw boodschap overkomt? Punt87 schrijft online en offline pakkende en krachtige teksten.

Zowel privé als zakelijk, bijvoorbeeld voor kaarten, uitnodigingen, websites, brochures en nieuwsbrieven.

Voor het schrijven van teksten hanteren wij een uurtarief van € 60,- (exclusief btw). Het aantal benodigde uren is onder meer afhankelijk van jouw wensen. Betaal je liever per woord? Ook dat is mogelijk! Hiervoor geldt tevens een variabel tarief.

Tekst laten controleren

Laat je tekst controleren door Punt87. Je kunt kiezen uit een spelling- en grammaticacontrole of voor complete feedback waarbij wij kijken naar inhoud, structuur, leesbaarheid, begrijpelijkheid, spelling en grammatica.

Wij redigeren zowel privé- als zakelijke teksten: van korte uitnodiging tot dikke roman, van persbericht tot complete website.

Voor de basis spelling- en grammaticacontrole vragen wij € 0,03 per woord (exclusief btw) en voor de uitgebreide check € 0,06 per woord (exclusief btw). Lever direct je tekst aan!

Liefde voor taal

Onze liefde voor taal is groot. Heel groot. Daarom helpen wij andere organisaties graag bij het bedenken, herschrijven of controleren van teksten. Wij werken onder meer voor:

Daarnaast werken wij samen met: